Ugeavisen Odense

Interessen for Fynske fruer har være overvældende, senest har vi været i ugeavisen Odense.

4 Fynske Fruer havde aftalt et planlægningsmøde på Cafe Biografen, men det meste af dagen gik med interview og foto.

 

Ugeavisen Odense. jpg

Her kan du læse artiklen fra Ugeavisen 

Tv2 Fyn

Tv2 Fyn har også fået interesse for vores netværk.

Vi er overvældet over interessen for vores netværk. I går var vi i tv2 Fyn, og selvom vi ikke helt var forberedt på vinklen om vores fravalg af mænd, så syntes vi, at vi også kom frem med vores primære budskab.

Skærmbillede 2016-06-26 kl. 10.02.29

Du kan se indslaget fra tv2 Fyn her

Odense Magasinet

Odense Magasinet var vores første optræden i medierne.

Artiklen kan ses via nedenstående link, det er fra marts 2016, side 13-16. (mere…)

Nyt netværk for kvindelige virksomhedsejere

Fynske Fruer er et nyt netværk for kvindelige virksomhedsejere.

Så blev det endeligt en realitet. Fire fantastiske fynske fruer med meget forskellige forretninger, er gået sammen om det første professionelle netværk for kvinder med mindre og/eller nyere forretninger på Fyn. Alt hvad der kræves for at være med, er et CVR-nummer – og ønsket om at se sin forretning vokse. Enten størrelsesmæssigt, værdimæssigt eller trivselsmæssigt. Prismæssigt – og tidsmæssigt er netværket planlagt således at enhver kan være med – både hende med en sprit ny forretning, og hende med mange års erfaring.

Fælles for os alle er, at vi er helt almindelige mennesker, som ønsker at se vores forretninger blomstre og gro. Alle slags virksomheder er velkomne, når blot de opfylder kravet om højest fem ansatte. Det kan være svært at være Iværksætter i et lønmodtagersamfund – men sammen er vi sublime, og vi har så ufatteligt meget at give hinanden, så vi fortsat kan føle os ”almindelige” selvom vi ikke længere er fru hvem-som-helst. Vær med til at forme Fynske Fruer fra starten.

Tilmeld dig allerede i dag, og bliv en del af fremtidens fynske succes.

Ja tak til netværk