OM FYNSKE FRUER.

Ideen:

I 2014 og 2015 var vi en håndfuld kvinder samlet i et privat netværk for forretningsdrivende. På tværs af forretningsområder så vi med egne øjne, hvor stærke vi var sammen – og hvor langt vi kunne drive vores projekter i fællesskab. Allerede her blev det første lille frø til FYNSKE FRUER ubevidst sået.

Vi oplevede hvordan sparring og inspiration udviklede vores forretninger markant med trivsel og vækst. Alene ved at mødes et par gange om året og dele stort som småt udenfor forretningens domæne, fik vi styrke og mod til mere. Vores forretningerne udviklede sig automatisk i takt med at vi mødtes.

Vi savnede alle et professionelt netværk specifikt for kvinder med egen virksomhed. Og med udgangspunkt i vores egne erfaringer i vores private netværk, blev vi enige om, at andre også skulle have del i den glæde vi havde af at mødes. I 2016 kastede fire af os sig ud i at drive det professionelle netværk FYNSKE FRUER.

Fra tanke til handling:

FYNSKE FRUER skulle ikke være større end at integriteten og fortroligheden forblev intakt, og det skulle afprøves om er privat netværk var bærbart – uden nogen former for offentlige tilskud. Rent baseret på hårdt benarbejde, medlemmer med masser af gå-på-mod og nytænkende sponsorater.

FYNSKE FRUER blev en syngende succes fra dag et af. Det viste sig at behovet for netop dette netværk var enormt. Og ikke mindst fordi stifternes forretningsområder spændte lige fra rådgivning og coaching over hundepension og bogholderi til vikarbureau samt kursusafholdelse blev bredden af tiltaget optimal.

Medlemmerne strømmede til. Med alverdens slags virksomheder. Fælles for alle var ”drivet” i egen forretning og ønsket om trivsel samt stolthed i éns virke. Prøveåret for netværket havde bevist, at FYNSKE FRUER var kommet for at blive. Og foreningen FYNSKE FRUER blev dannet.

Foreningen Fynske Fruer:

I februar 2017 blev FYNSKE FRUER til en forening, som skal fremtidssikre eksistensen af dette formidable netværk. Tre af stifterne blev medlem af Bestyrelsen, sammen med et af medlemmerne fra netværkets første år. Hele bestyrelsen er præsenteret her.

Jeg vil her bare lige sige jer 4 skønne kvinder stor tak fordi I valgte at stifte Fynske Fruer. Jeg er jer evig taknemlig for at I dukkede op på det tidspunkt I gjorde – I har givet mig adgang til et helt nyt kapitel i min erhvervsmæssige karriere og givet mig adgang til at få øjnene op for hvordan jeg kan få min virksomhed derhen hvor jeg ønsker det – og allermest nu endelig på vej mod at blive den succes jeg drømmer om. OG dertil ovenikøbet får lov at være kvinde og mor. Det er så suverænt med det rum der er blevet skabt i Fynske Fruer – den åbenhed og naturlighed der ligger i at det også er ok at være sårbar, at livet faktisk kan svært og det er OK! Ikke at vi skal dyrke alt det svære hele tiden – men det er rart at vide man ikke er den eneste, der synes ”tingene er svære og at det kun er alle de andre der har succes”….

Karin Skovhus Thomsen

QESH Consult - Fødevaresikkerhed, egenkontrol, risikovurdering

Fynske Fruer mødes fast 4 fredage årligt fra 9-12.

Programmet for 2017 kan ses her

Dertil kommer enkelte tilbud i form af sponsorevent, julefrokost mv. Det står dig frit for at mødes med andre fra netværket ved siden af. Men 4 gange årligt ved vi at man godt kan overkomme som selvstændig.

Hver gang vi mødes er der et indlæg med faglige input og mentale boosts til dig og din virksomhed. Ligesom der hver gang er afsat tid til at drøfte dagens input.

Du kan læse programmet for 2017 lige her