Anke Plato

Praksis for Psykoterapi

Samtaleterapi med voksne, par, familier, børn og unge. Og supervision af personalegrupper eller psykoterapeuter der arbejder med børn, unge og familier.

læs mere

Annika Nydal

Eksklusiv hundepension & Hundesalon

Jeg har en mindre eksklusiv hundepension, i Skamby - med naturskøn beliggenhed og de smukkeste omgivelser en hund kan ønske sig.

Læs mere 

Bente Brandstrup

Coaching af unge, teenagere, teenageforældre og jobsøgende.

Mit primære virke i Odense er som unge coach. Jeg hjælper unge som er i tvivl om deres valg, og unge som tvivler på deres egne evner. Som uddannet lærer, uddannelsesvejleder HR-coach kan jeg hjælpe til afklaring på mange planer, og min primære målgruppe er unge i alderen 15-25.

Læs mere 

Charlotte Schmidt

Registreret Revisionsvirksomhed

Jeg driver et revisionsfirma hvor vi assisterer SMV-virksomheder indenfor flere forskellige brancher med revision, rådgivning, regnskab, bogføring mv.

Læs mere


Dinna Maria Jakobsen

Statsautoriseret fodterapeut

Læs mere 

Ditte Lercke

Frisør Fru Lercke

Jeg er udannet frisør fra 2002 og har åbnet min egen salon i 2014.
Salonen ligger i forlængelse af vores eget hus, i et dejligt område i skibhuskvarteret.
Jeg klipper både børn, herrer og damer, unge og gamle. Klipper, farver og permanenter.

Hanne Bjergskov

Kostkonsulent

Mit primære virke er kostvejledning og vejledning i livsstilsændringer. Jeg hjælper flest kvinder, som har behov for støtte og motivation til at komme i gang med et sundt og varigt vægttab.

Læs mere

 

Hanne Sandal

Bryggeriet Flakhaven

Helle Demant

HD Morud

Helle Neergaard

Forsker i iværksætteri

Ida Bjørnstrøm

importør af hudplejeprodukter

Importerer italienske hudplejeprodukter. Produkterne er ind til for nyligt kun blevet solgt på apotekerne og deres respektive webshops. Siden september i år har jeg lanceret min egen webshop, hvor jeg har tilføjet tandplejeprodukter til sortimentet.

Læs mere

Janne Sveistrup Andersen

Flügger farver Søhus/Malermester Jens Corfitz Andersen

Jeg driver Flügger farver og Malerfirma sammen med min mand Jens Corfitz Andersen.

Læs mere

Jonna Hermansen

Jeg er uddannet TFT-terapeut, Coach i META-metoden, Reiki-healer og Hypnoseterapeut - og bliver i løbet af 2016 færdig som psykoterapeut.

Min store passion er healing, som jeg kombinerer med forskellige former for terapi, når jeg hjælper med at finde og forløse de traumer og oplevelser, der ligger til grund for de fysiske og psykiske problemer, sygdomme og ubalancer.

læs mere

Karin Skovhus Thomsen

Ledelses- og kvalitetssystemer til Fødevarer/Grovarer og Nedbrydning, samt støtte brancher som transport.

Jeg har mere end 14 års praktisk erfaring med opbygning, optimering og vedligehold af systemer i små lokale virksomheder til store internationale koncerner, krydret med ledelseserfaring på international niveau.

Læs mere 

 

Lise Nyboe

Psykomotorisk terapeut som arbejder med smerter, arbejdsstillinger, motoriske vanskeligheder, velbefindende og børn.

Ved børn har jeg set, hvordan træning af motorisk svage kan rette dem op og de kan blive lige så gode som deres kammerater. Barnet vil også finde mere ro og få større muligheder for at følge med i klassen. Handicappede kan øge deres mobilitet gennem behandlinger samtidig med at det kan hjælpe på smerter og balance.

læs mere

Laura Raidla

Strategi & CSR konsulent

Jeg skaber vækst i virksomheder gennem strategi og mennesker. Højt motiverede medarbejdere er 52-122% mere effektive end almindeligt motiverede medarbejdere, viser forskning. Derfor er det så vigtigt, at virksomheden har en vision, mission, værdier, langsigtet og kortsigtet strategisk plan og målsætninger.

Læs mere

Maj-Britt Randklit

Statsautoriseret fodterapeut der arbejder med alle specialer der høre til fagområdet.

Mine primære arbejdsområder/opgaver er: fremstilling af individuelle fodindlæg ved fejlstillinger ved feks. Gigt – overvægt – sportskader – forkert fodtøj, bøjlebehandling ved nedgroet negl, stratificering af diabetikere samt årlig test af fodstatus, behandling/beskæring af fodsår, fodbehandling af alle med eller uden problemfødder, vejledning i fodtøj/køb af fodtøj og andet vedr. fodterapi.

Læs mere 

 

Marlene Skov

Bogholderi for mindre virksomheder, primært håndværks- og enkeltmandsvirksomheder.

Jeg hjælper virksomheder med at løse alle opgaver indenfor bogholderi som for eksempel løn, finans, debitor- og kreditorstyring, offentlige afregninger samt klargøring af regnskab til revisor.

Læs mere 

 

Rikke

Rikke Merton

LabVikar APS

Drift af Danmarks første og eneste 100% laboratoriespecifikke vikar- og rekrutteringsbureau, som rummer alt hvad der så meget som ”lugter lidt” af laboratorie og hvide kitler. Således også for virksomheder uden laboratorie.

Læs mere 

Stina Maguire

Stina Rhindal Maguire

Primære kunder er små og mellemstore virksomheder, med særlig vægt på produktion, udvikling og drift.

Maguire kan hjælpe med de udfordringer der udspringer af manglende ledelsessystemer/processer, eller et ønske om forbedring af eksisterende grundlag. Et ledelsessystem skal ejes af virksomheden, ikke omvendt !

Læs mere 

 

Susanne Jensen

Vægttabsbehandling, kostvejledning, personlig træning og kosmetisk fedtbehandling.

Jeg er specialist i vægttab, mavefedt og livsstilsændringer med særlig fokus på kvinder som er rundet de 40 år.

Med vægttabsbehandling, kostvejledning og personlig træning i Odense, hjælper jeg kvinder som kæmper forgæves med vægttab, mavefedt og en sundere livsstil både fysisk og psykisk.

Læs mere 

Trine Le Fevre

Bogholderi og regnskabsservice

Skibhus OptikTina Løvdal

Autoriseret Optiker med speciale i synstræning

Jeg har min optikerforretning på Skibhusvej, hvor jeg sælger moderigtige spændende brillestel med kvalitetsglas fra ZEISS. Jeg tager på de store brillemesser i bl.a. Paris for at være på forkant med de nyeste trends. Jeg er også startet med at designe mine egne unikke brillestel i træ og titanium.

læs mere

ullaUlla Jane Jensen

Psykoterapeut med en efteruddannelse i sandplayterapi.

Jeg arbejder med parterapi, individuelle samtaler og børn. Min uddannelse er integrativ psykoterapi, hvilket betyder at jeg kan kombinere flere forskellige terapiformer og altid finde den metode der er bedst for klienten.

Læs mere